Afgangsudstilling 2018 – Nyuddannede beklædningsdesignere

Den 21. – 23. juni 2018 udstiller dimittenderne fra FASHION DESIGN AKADEMIET, et udpluk af deres afgangskollektioner samt tilhørende designportfolier i Rundetaarns store udstillingssal, Købmagergade 52A, 1150 København K

Udstillingen er en enestående mulighed for at se, hvilken kreativitet, idérigdom og håndværksmæssige færdigheder nogle af Danmarks kommende beklædningsdesignere, er i besiddelse af efter to års intensiv uddannelse på FASHION DESIGN AKADEMIET.

Besøgende får indblik i designprocessen fra A-Z og oplever de spændende eksamenskollektioner, der er resultatet af 3 måneders hårdt og intensivt arbejde.

På udstillingen er der også mulighed for at se, hvad studerende på 1. år kan byde på.

På FASHION DESIGN AKADEMIET lægges der stor vægt på at udvikle de studerendes kreative evner indenfor design og illustration samt at give dem tekniske færdigheder med respekt for de håndværksmæssige traditioner. Vi er en af de få uddannelser, hvor man efter endt uddannelse også mestrer håndværket. Det betyder, at alt hvad der vises på udstillingen, er produceret af de studerende selv, uden hjælp udefra.

Vi glæder os til at se jer.

Hvornår

Udstillingen løber fra torsdag d. 21. juni kl. 17.00-20.00 og lørdag/søndag d. 22. og 23. juni, kl. 10.00-20.00.

Billetter

Der skal indløses billet til Rundetaarn for at se udstillingen. Det koster 25,- kr.. Billetter kan bestilles på forhånd her >>

Tak til vores sponsorer på udstillingen