Til designteknologer – Uddan dig til designer på ét år

Er du designteknolog i fashion design fra KEA, VIA Design (TEKO) eller EASV, har du mulighed for at supplere din uddannelse med ét år på Fashion Design Akademiet. Vi lærer dig at praktisere det gode håndværk i kombination med eksperimenterende processer og innovativt design, således at du efterfølgende er maksimalt rustet til en spændende fremtid i beklædningsbranchen.

Merit for første år

Vi giver designteknologer merit for første år på vores uddannelse. Du starter på 2. årgang og færdiggør din designuddannelse på ét år.

Vi har med start til august 2017 mulighed for at optage studerende på 2. årgang. Du ansøger om en plads ved at udfylde kontaktformularen her – og angive “Designteknolog – merit” i beskedfeltet.

Optagelse på akademiet

Når du har indsendt ansøgningen – bliver du indkaldt til samtale med akademiets leder. Efter en samtalen får du en tilbagemelding på, om du er optaget.

Ved underskrift på indmeldingsblanket binder du dig for hele året og betaler to rater på studiet. Indbetalingen sikrer dig en plads på studiet.

SU og ekstra stipendie

Vores uddannelse er SU-berettiget. Og da vi er en privat betalingsuddannelse, får du oven i den almindelige SU-sats et ekstra stipendie på 2.348,- kr. pr. måned (brutto) som tilskud til betaling af undervisningsafgiften. Du har også mulighed for at supplere med et SU-lån på 3.078,- kr. pr. måned.

Du kan se mere om uddannelsesafgift, øvrige omkostninger ved studiet og SU her >>