HVORFOR VÆLGE OS?

Her på akademiet fokuserer vi på at lære dig at arbejde innovativt og nytænkende i dine designs og at udfordre dig til at arbejde eksperimenterende med dine designprocesser i kombination med høj fokus på faglighed og godt håndværk.

Hvis du har lyst til en fremtid inden for beklædningsdesign og ønsker at arbejde professionelt med faget, er det helt afgørende, at du behersker alle områderne inden for dette felt.

Hos os lærer du at arbejde professionelt med alle områder inden for beklædningsdesign. Du opnår stor erfaring med både designprocesser, modeillustration, mønsterkonstruktion, produktionsmetoder og –processer.

Med en to-åriguddannelse fra Fashion Design Akademiet er du efterfølgende klar til at bestride et job som beklædningsdesigner.

Hvis du ønsker en fuldt opdateret uddannelse til beklædningsdesigner med et professionelt erhvervsrettet fokus, uden at det er på bekostning af det kreative indhold, så er det vores uddannelse du skal vælge. På Fashion Design Akademiet er du med til at designe din egen fremtid.

Se mere om uddannelsen i vores brochure her