Tidligere events

Her på siden viser vi lidt om særlige begivenheder som enten akademiet, vores nuværende og tidligere studerende er en del af.

Stemningsbilleder fra studietur til Herning, hvor vi startede med et besøg hos PEJ – Scandinavian Trend Institute og deres Trendstore. Herefter rundvisning på tekstilstrikkeriet Thygesen & Birk Fabrics A/S. Dernæst rundvisning på Herning Museum – vedr. tekstilindustrien i Midtjylland – historien om tiden efter hosebinderne. Og afslutningsvis besøg på HEART – Herning Museum of Contemporary Art, hvor vis så udstillingen “CLASH – Modstand i moden”.

events-1

 

Ved Laugenes opvisning 5. november, arrangeret af skrædderlauget, deltog Malene Chengjun Lin, nyuddannet designer fra Fashion Design Akademiet 2013. Se mere her: www.laugenesopvisning.dk og Opvisningens Facebook gruppe

laugenes

I oktober og november 2013 har vores 2. års studerende designet corsager af gamle City 2 bannere. Corsagerne udstilles som “Banner Couture” i forbindelse med en kampagne i City 2 i november omkring omtanke for miljøet og ønsket om at genanvende de ressourcer vi har. Her billeder fra processen:

blog-2

 

I September 2013 stod vores 1. års studerende for toga-designs til Golden Days arrangementet i Købehavn.

toga1

I maj 2013 fremviste vores 1. års studerende deres kreative skjorte-designs i butikken Sabine Poupinel i indre København. Skjorteopgaven er en af de mange opgaver vores studerende gennemgår i løbet af 1. år.
Som forstudie til dette års skjorteopgave havde de studerende eksperimenteret med foldeteknikker i papir, som blev brugt til inspirationsmateriale i resten af designprocessen.

 

skjorteributik_000

Vinderen af Costume Awards 2013 i Norge blev Ingunn Runnestø, som er uddannet beklædningsdesigner fra Fashion Design Akademiet i juni 2011. Stort tillykke til Ingunn.

Se mere fra begivenheden HER

ingunnrunnestofashionaward

Designkonkurrencen ”Den Gyldne Pelsnål” 2010 fandt dette år sted for 12. år i træk. Bag ”Den Gyldne Pelsnål” står Kopenhagen Fur og konkurrencen bliver sponsoreret af Dansk Pelsgrossistforening.

Konkurrencen startede som en ren beklædningsdesignkonkurrence, men er vokset i takt med tiden og trenden og består nu af tre kategorier: Beklædning, Home Wear og Accessories.

Luise Hald fra Fashion Design Akademiets afgangshold sommer 2010
deltog i konkurrencen og blev udvalgt som en af de tre finalister i kategorien beklædning.

Se billeder af Luises design nedenfor:

dengyldnepelsnal

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar